Der er mange måder at dyrke fodbold på. Der er naturligvis mange, der spiller fodbold i de lokale klubber og træner med holdkammeraterne en dag om ugen. Men der er også mange fans, som følger med, som tilskuere, ved de lokale opgør på stadion. Det er sjældent, at de rører ved bolden selv. De har jo hænderne fulde af bannere og fadbamser, så de står for opbakningen, når deres favorithold spiller kampe. Og så er der dem, der spiller fodbold på konsollen derhjemme.

Hører man til i den sidste kategori, så er det nye fifa 22 det rene guf. Det er snart mange år siden, at det første fifa-spil kom på gaden, og siden da er det strømmet til med fans, der dyrker dette spil med samme entusiasme som de rigtige spillere på banerne rundt omkring. Og fifa 22 er en opgradering, som byder på masser af gode nyheder. Som altid kan man spille single-player eller mod en ven. Man kan skabe sin egen karriere i spillet, og der er alle mulige niveauer af alt fra streetbaner til propfyldte stadions.

En sport i sporten

At gaming nu er blevet godkendt som e-sport giver en lille sjov finte i forbindelse med fifa 22. Der spilles nemlig fifa 22 som e-sport, så man kan næsten tale om en sport inde i en anden sport. Ved store events mødes spillere og gamer mod hinanden i dette elektroniske fodboldspil, og fansene er lige så entusiastiske som de fans, man ser ved traditionelle kampe. Dog er der skruet noget ned for alkoholindtaget, lige som at slagsmål stort set aldrig forekommer her. Gamere er fredelige folk.

Coolshop har fifa 22 på hylderne

Man kan nemt købe sit fifa 22 spil på nettet. Hos coolshop.dk er der masser på lager. Her kan du også købe andre fede spil til din konsol, uanset om du spiller på Playstation, X-box eller Nintendo Swift. Og når man alligevel er inde for at købe sit spil, så kan man jo gå lidt på opdagelse i resten af sortimentet. Der er masser af cool ting at vælge imellem.